Lifestyle

Szabotálják a fogyást: tiltólistás ételek és italok, amiket nagy ívben kerülj el az esti órákban

Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.

Felejstük el ezeket a finomságokat az esti órákban

Mivel sokféle diéta létezik, mindenkinek magának kell eldöntenie, melyiknek a szabályrendszerét követi, esetleg hány különbözőt gyúr össze a tökéletes eredményért. Abban azonban egyetérthetünk, hogy nincs olyan fogyókúra, amelyikbe belefér, hogy a következő ételeket és italokat este fogyaszd el. Lefekvéshez közeledve már lassul az emésztés, így nem tanácsos megoldhatatlan feladat elé állítani a gyomrunkat. Részletek a galériában!

Light és zero italok Sokak számára nagyon vonzóak a light és a zero címkével ellátott finomságok, és úgy gondolják, büntetlenül falatozhatnak vagy kortyolhatnak belőlük - akár este is. Pedig ez nem így van! Az ilyen termékekbe általában cukor helyett mesterséges édesítőt tesznek, ami köztudottan növelheti az étvágyat. Ha megúszod, hogy éjszaka ne rámold ki a hűtő tartalmát, reggel farkaséhesen fogsz ébredni és rengeteg felesleges kalóriát tömsz magadba.
Kattints a további képekért!

A katonai banán-diéta egy méltatlanul elfeledett, igazi kilóolvasztó módszer a makacs zsírpárnák ellen, melynek segítségével rövid idő alatt rengeteg feles kilót leadhatsz, méghozzá éhezés nélkül.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Healthline

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...