Lifestyle

DNS-tesztet vásárolt a fiatal lány, rettenetes családi titokra derített fényt az eredmény: mindenki napokig zokogott

A nő azóta már ezerszer megbánta, hogy megfogant benne a furcsa ötlet. Most ébredt csak rá, hogy mindeddig nem is ismerte igazán a saját családját.

Hirtelen minden összeomlott körülöttük

Gyanútlanul vásárolt DNS-tesztet egy fiatal nő: úgy hitte, izgalmas, szórakoztató és tanulságos lesz, ha az egész családjával együtt kipróbálják a dolgot, azonban a végeredmény olyannyira hihetetlen titokra derített fényt, hogy a lány az összes szerettével együtt sokkot kapott - számolt be az igaz történetről a Mirror. A hölgy a szüleit, a testvéreit, sőt az unokatestvéreit s bevonta a kezdetben ártatlannak tűnő "játékba", mit sem sejtve arról, hogy micsoda lavinát szabadít rá a saját famíliájára. Lapozd fel galériánkat, azonnal beavatunk a részletekbe: garantáljuk, hogy a történet végén tátva marad majd a szád! Kattints tovább!

Hősnőnk és családtagjai akkor lepődtek meg először, amikor - a teszt révén - rájöttek, hogy rengeteg olyan rokonuk él a nagyvilágban, kiknek létezéséről eddig nem is tudtak. Az igazi sokk azonban csak ezután következett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle