Lifestyle

Páros lábbal rúgta ki a menyasszony a legjobb barátnőjét az esküvőről: még a koszorúslányok is padlót fogtak, amikor kiderült, miért tette

A két nő kapcsolata immáron menthetetlen: így ér véget egy több évtizedes barátság.

Régen nagyon közel álltak egymáshoz, mostanra esküdt ellenségekké váltak

Hihetetlen történet osztott meg nemrég egy nő a Redditen: töredelmesen bevallotta, hogy egy olyan esküvő szervezésében vesz részt koszorúslányként, ahol a menyasszony az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nemes egyszerűséggel kizárja az eseményről a legjobb barátnőjét. A Mirror cikke hosszasan részletezi, miért is döntött így a feleségjelölt. A szóban forgó hölggyel hosszú évekig rendkívül szoros viszony fűzte őket össze, ráadásul sokkal régebb óta ismerték egymást, mint a menyasszony az esküvő bármely fontos résztvevőjét (ideértve a koszorúslányokat is). Aztán kiderült valami a barátnőről, ami örökre megpecsételte a kapcsolatukat. Hogy miért is rágott be ennyire a menyasszony, és miért nincs szemernyi esély sem a békülésre? Galériánkból megtudhatod! Lapozz!

A menyasszony akkor vesztette el a fejét, amikor kitudódott, hogy barátnője gyermeket vár. A jövendőbeli ara attól kezdett félni, hogy a hölgy az esküvői előkészületek végfázisában úgysem tud majd segédkezni neki az állapota miatt, ezért inkább az események elébe vágott: hat héttel a ceremónia előtt megtiltotta a nőnek, hogy részt vegyen az ünnepségen.
Kattints a további képekért!

Ha esküvői körmökre gondolunk, legtöbbünknek valószínűleg a francia manikűr jut eszébe. Persze egy egyszerű francia is csodaszépen tud mutatni, emellett viszont még rengeteg gyönyörű lehetőség közül válogathatunk a nagy napra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok