Lifestyle

Milliók előtt semmisült meg: élő adásban kapott röhögőgörcsöt a riporter, videófelvétel készült a kínos bakiról

A rutinos bemondónő akkor zökkent ki a szerepéből, amikor az egyik interjúalanya Zoomon keresztül jelentkezett be az adásba.

Igyekezett visszafogni magát, de egy ponton túl már nem bírta tovább

Az ausztrál 9News csatorna riportere, Alice Monfries egy friss műsorban Mark Borlace-t, a dél-ausztráliai Autóklub (RAA) tisztségviselőjét szólaltatta meg, az interjúalany azonban nem jelent meg a tévéstúdióban, helyette Zoomon keresztül vette fel a kapcsolatot a stábbal. Eleinte semmilyen baljós jel nem sugallta, hogy a nézők kínos perceket fognak majd átélni a beszélgetés során, egy ponton azonban közbeszólt a technika ördöge: Borlace sima kék hátteret szeretett volna maga mögé varázsolni a Zoom segítségével, viszont ez sehogy sem akart sikerülni neki. Először egy autót mosó lány fényképe villant fel mögötte, amit egy teknős szomszédságában úszó búvárról készült felvétel követett. Monfries ekkor még nem zökkent ki egyensúlyából, igyekezett profikhoz méltó fegyelmezettséggel leplezni derűjét, viszont nem tudta tovább türtőztetni magát, amikor Borlace fején megjelent egy picinyke, pizzát formázó partykalap. Az interjúalany ugyanis végül nem a hátteret módosította, hanem működésbe hozott egy vicces filtert.

Monfries ebben a pillanatban röhögőgörcsöt kapott, de a riporternek szerencséje volt annyi öniróniája, hogy később egy Twitter-videóban örökítse meg karrierje talán leghumorosabb, egyben legkínosabb momentumait. A riporter még azt is bevallotta, hogy azóta sem tudta abbahagyni a nevetést.

Szerencsére nem csupán ő, de Borlace is igyekezett viccesen felfogni a történteket. Mindez olyannyira igaz, hogy a szakember azóta egy valódi partykalapot hord, így emlékeztetve a nézőket a különös interjúra.

Először mindenki meglepődött a különös "műsorvezetőtárson", aki felbukkant a meteorológus mellett, a közönség második reakciója azonban az őszinte mosoly volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.