Lifestyle

Azonnal szabadulj meg a párnáidtól, ha ezt tapasztalod

Ne lepődj meg, hogy rosszul alszol, ha még ezen a teszten is elbukik a párnád.

A nagy hajtogatási teszt

Nem győzik hangsúlyozni az alvásszakértők, hogy a rossz minőségű és elégtelen alvásnak hosszú távon súlyos következményei lehetnek az egészségünkre nézve. Számos alvássegítő tipp kering az interneten, többek között nálunk is olvashattál már ételekről, amik segítenek álomba szenderülni, vagy a híres Salvador Dalí módszerről, ami pluszban a kreativitásodat is felturbózza, de a minimális időtartamról is írtunk, amennyit alvással kellene töltened. Arról viszont kevés szó esik, hogy a probléma hátterében legtöbbször a rossz párnák állnak. Hiába szép és kényelmes, ha közben nem támasztja megfelelően a nyakad és a gerinced. Kíváncsi vagy, hogy a te párnáid megfelelőek-e a tökéletes alváshoz? Akkor kattints a galériára, íme egy teszt, ami elárulja a választ!

Ha gyakran ébredsz merev nyakkal, fejfájással, migrénnel, másfajta párnára van szükséged: olyanra, ami elősegíti, támogatja a gerinc egészségét.
Kattints a további képekért!

Számtalan tanulmány vizsgálta már a gyermekek szüleik életére gyakorolt ​​hatását. Egy közelmúltban végzett úttörő tanulmány azonban rávilágított egy lenyűgöző és egyben váratlan jelenségre is.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.