Lifestyle

Furcsa foltot vett észre egyéves kislányán az édesanya: először anyajegynek hitte, az orvosi diagnózis hallatán viszont majdnem elájult

Kicsúszott a talaj a gyanútlan anyuka lába alól, amikor az orvosok elárulták neki a kijózanítóan fájdalmas igazságot.

Furcsa foltot vettek észre kislányuk hátán

Hatalmas felelősség hárul a kisgyermekes szülőkre: akinek sosem volt gyermeke, elképzelni sem tudja, mennyire embert próbáló feladat a nap minden egyes másodpercében nyomon követni, mi is történik épp csemeténkkel, aki nemrég érkezett a világra, így élete minden egyes mozzanatában támogatásra, segítségre, féltő szeretetre van szüksége.

És nincs is annál fájdalmasabb, mint amikor a szülőnek azzal kell szembesülnie, hogy komoly, a felnőttek körében is veszedelmesnek számító betegség támadta meg a kicsi szervezetét. Ilyenkor az ember hajlamos önmagát hibáztatni, úgy érvelve, hogy ha előbb felfedezi a kór által produkált első tüneteit, talán "csírájában elfojtható" lett volna a betegség.

Hallie Evanst egyéves születésnapján vitték szakorvoshoz a szülei - számolt be róla a The Sun nevű lap -, mivel édesanyja furcsa, anyajegyszerű elváltozást vett észre a kislány hátán. Természetesen legmerészebb álmukban sem gondolták volna, hogy az ártatlannak tűnő folt mögött rettegett betegség húzódik, így amikor az orvos közölte velük a kijózanító diagnózist, azonnal összeomlottak.

Fotó: 123rf

Lapozz a történet további részleteiért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.