Lifestyle

Karácsonyhoroszkóp: Így készülnek a csillagjegyek az ünnepekre

Az év utolsó hónapja az ünnepi készülődésről, a karácsonyról szól. Mindannyian másként éljük meg ezt a szép időszakot és másként készülődünk rá. A születésünk pillanata sok információt elárul rólunk. Többek között az érzelmeinkről, vágyainkról és érdekességgel szolgálhat arról is, hogy mit szeretünk és hogyan készülődünk az egyik legszebb ünnepünkre a karácsonyra.

III.21. - IVI.20.

Kos

A tüzes, szenvedélyes Kos, mint minden másban ebben is szélsőséges, szereti vagy egyszerűen utálja és alig várja, hogy elteljenek az ünnepnapok. Azok a Kos szülöttek akik szeretik a karácsonyt, azok leginkább a nyüzsgést, a vásárokat részesítik előnyben. A karácsonyfa méretében és díszítésében is szeretik megadni a módját, élénk színekkel, harsány díszekkel.


IV.21. - V.20.

Bika

Az érzéki élvezeteket kedvelő Bika szereti a szép és a finom dolgokat, ezek közül is leginkább a visszafogott és kézzelfogható dolgokat. Otthonában leginkább a természetes díszeket kedveli és az asztalon mindig van néhány finomság. A karácsonyfán is valószínűleg rengeteg ízletes szaloncukor lesz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A kommunikatív és a kíváncsi Ikrek nem biztos, hogy túl nagy gondot fordít arra, hogy minden tökéletes legyen karácsony napján. A dekorációban viszont felülmúlhatatlan, hiszen rendkívül kreatív. Állandóan úton van és nyüzsög, valószínűleg karácsonykor is inkább ő megy vendégségbe, minthogy ő lenne a házigazda.


VI.22. - VII.22

Rák

A Rák szülötteinek a karácsony egyenlő a családdal, hiszen rendkívül családcentrikus és imád másokról gondoskodni. Neki ez az időszak az év legcsodálatosabb része. Egyfolytában készülődik, süt-főz, saját készítésű díszekkel készül az ünnepre. Nagy gondot fordít az ajándékvásárlásra, mindenkinek személyre szóló ajándékot szeret adni, esetleg készíteni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A büszke és önérzetes Oroszlán szereti megmutatni az otthonát. Boldog, ha csodálják és elismerik, mindazt, amit letett az asztalra. Az ünnepi készülődés sem kivétel, ezért a karácsonyból is igyekszik kihozni a maximumot. Van minden, mi szem-szájnak ingere, fényűző lakoma és dekorációt.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A visszafogott Szűz jegy szülötte sokkal szerényebben készül az ünnepekre. Inkább a praktikus dolgokat részesíti előnyben, ezért az ajándékozásnál is ezt tartja szem előtt. A karácsonyfán és az otthonában is visszafogott, pasztell színek dominálnak Az étkezésnél is a mértékletességre törekszik, ezért az ünnepi lakoma mellett, megtalálható néhány egészséges fogás is.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Mérleg szülött imádja a harmóniát és a szépet, rendkívül ízlésesen díszíti fel az otthonát és a karácsonyfát is. Nagyon fontos számára mások véleménye és csodálata, ezért mindent megtesz azért, hogy sokáig beszéljenek arról, hogy milyen szép és finom volt minden. Nagyon fontos számára a külső megjelenés, ezért különös gonddal tervezi meg az ünnepi öltözékét.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szélsőséges, de ugyanakkor érzelmes Skorpió nem szereti a megszokott dolgokat. Valószínűleg a készülődése és az ünnepi dekorációja is különleges lesz. Nem igazán érdekli mások véleménye, ezért nem is követi a hagyományokat. Szereti a különkleges ételeket és italokat, ezért nem érdekli, ha az ő karácsonyi menüje eltér a hagyományostól.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nyilas szülött imád utazni, imádja a távoli tájakat, ezért nem meglepő, ha ez a szent ünnep sem telne nála másképp. Talán épp egy homokos tengerparton, koktélt szürcsölve ünnepelné a karácsonyt. Ha viszont erre nincs lehetősége, akkor gyakran hajlamos túlzásokba esni. Rengeteg ajándék, sok dísz és temérdek étel és ital.


XII.22. - I.20.

Bak

A megfontolt Bak szülött már jóval gyakorlatiasabban készülődik a karácsonyra. A kézzelfogható dolgokat részesíti előnyben, tiszteli a hagyományokat, ezért nem is szeret eltérni ettől. Inkább maga készíti a dekorációt, mintsem vásárolná. A természetes anyagokat részesíti előnyben, számára nem a csillogás a fontos, hanem az ünnep hangulata.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A lázadó Vízöntő szülött az újdonságokat kedveli, nem ragaszkodik a hagyományokhoz, sőt. Csak is annyira tartja magát hozzájuk, amennyire a legszükségesebb. Egyedi és kreatív díszek és ételek várják a vendégeket. Imádja a különleges és a polgárpukkasztó dolgokat, ezért a karácsonyfáján valószínűleg sokan meglepődnek.


II.21. - III.20.

Halak

Az álmodozó, romantikus Halak szülött teljesen ráhangolódik az ünnepekre. Az ő karácsonyának tökéletesnek kell lennie, akárcsak a filmekben. Rengeteg kreatív ötlete van, bár ezek nagy része kimerül az álmodozásban és nem sikerül mindet kiviteleznie. Amit viszont igen, az igen szép és mutatós, szinte már egyedi műalkotás. Lágy színek és illatok, mintha egy mesefilmbe csöppentünk volna!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.