Lifestyle

Kerekes Viktóra, life coah az anyai kiégésről: „Nincsen velünk semmi probléma, de el kell kezdeni időben tenni saját magunkért"

Az anyai kiégés témájában rendezett Anya jól van(?) konferenciánkon számos szakértő elődadását hallgathattuk meg. Kerekes Viktória, life coach a konferencia kerekasztal-beszélgetésének egyik résztvevője volt, igazán szívügyének tekinti az édesanyák lelki egészségének támogatását.

Az önszeretettel gyermekeink előtt is példát állítunk

Viktória rengeteg fontos gondolatot osztott meg a Werner-Tóth Zsuzsa, anyai kiégés specialistával, Vida Ági, babalélektani szakértővel, Dr. Szijjártó Linda, pszichológussal és Peller Mariann, műsorvezetővel folytatott kerekasztal-beszélgetés során. Viktória különösen kiemelte, hogy önmagunkat választani sosem késő, az önszeretetünk folytonos gyakorlásával pedig a kiégés leküzdése mellett gyermekeinknek is példát mutathatunk, ezáltal képesek lesznek olyan mintát továbbvinni, melyben már nem kapnak helyet az önértékelési problémák. A teljes interjúért kattints a videóra!

A kiégés mindannyiunkat érint, a mindenkinek megfelelni próbáló nőket, anyákat különösen – a témáról május 23-án tartunk konferenciát a MagNet Közösségi Házban, az esemény házigazdája Peller Mariann lesz.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.