Lifestyle

Nem mindegy, mivel indítod a napod: 5 karcsúsító finomság reggelire, amitől pikk-pakk csúcsformába kerülsz

Diéta alatt sem kell lemondanod az ízletes ételekről!

Finomak és egészségesek

Ma már millióféle, hatásos eredményt ígérő recept és diéta áll a fogyni vágyók rendelkezésére, s talán épp emiatt nehéz rájönni, hogyan is érdemes elkezdeni az életmódváltást, hiszen valljuk be: mindannyian vesztünk már el az étrendek és fogyókúrás tippek sűrűjében. Ráadásul sokan tévesen azt hiszik, hogy ha kihagynak egy étkezést, azzal segítik a fogyást, pedig a kiéheztetett test csak még több kalóriát fog kívánni, ha majd ételhez jut. Különösen a reggeliről nem szabad soha megfeledkezni! Önsanyargatás helyett inkább indítsd valami egészségessel, mégis táplálóval a napod - az alábbi 5 étel pont ilyen, ráadásul mind segítenek laposabbá varázsolni a hasad!

A zabkása azért jó választás, mert eltelít, átmossa az emésztőrendszert, ugyanakkor alacsony glikémiás indexének és magas rosttartalmának köszönhetően segíti a hasi zsír elégetését. Alig pár perc elkészíteni: tej helyett főzd meg vízben, tegyél bele gyümölcsöket, hozzá illő fűszereket, esetleg magvakat.
Kattints a további képekért!

Érdemes beiktatnod a fogyókúrás értendedbe a japán nők által olyannyira kedvelt csodaitalt, ugyanis rengeteg szuper tulajdonsága és jótékony hatása van.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Better Me

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?