Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy szeret a legtöbbet kísérletezni az ágyban: bármit kipróbálnak, ha lepedőgyűrésről van szó

Vannak csillagjegyek, akik jóval bevállalósabbak az átlagnál, és bármikor készek arra, hogy valami újat próbáljanak ki az ágyban a partnerükkel.

Bátrak az ágyban

Minden csillagjegy szülötteinek megvannak a saját tulajdonságai, ez alól pedig a szexualitás sem kivétel. Nem vagyunk egyformák, s míg vannak, akik hancúrozás közben a megszokott sémáktól érzik magukat felszabadultnak, egyesek inkább a kísérletezésben lelik örömüket, és bármikor nyitottak az újdonságokra – legyen szó akár egy különleges pózról, szerepjátékról, vagy arról, hogy a hálószobán kívül kerítsenek sort a légyottra. Ezek a zodiákusok jellemzően nagy étvágyúak, és sokat fantáziálnak arról, mivel nyűgözzék le a partnerüket az ágyban. Te köztük vagy?

A vízöntőket különleges vonzerővel áldotta meg a sors, nehéz nekik ellenállni. Ennek a jegynek a szülöttei minden téren újító szelleműek, spontánok, mindig tele vannak kreatív ötletekkel, ami a szexuális életükben is megmutatkozik. Éppen ezért bármikor készek kipróbálni azt, amiről olvastak, hallottak, vagy ami éppenséggel az álmukban jelent meg.
Kattints a további képekért!

A friss horoszkóp szerint akadnak olyan csillagjegyek, akik jelenleg még csak véletlenül sem szeretnének komoly kapcsolatot, így inkább egyedül futnak neki a karácsonynak.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bors

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!