Lifestyle

Merész ázsiai kaland Budapest belvárosában: új kedvencünk a Badhanna bárétterem és klub

Különleges koncepcióval bővül Budapest gasztronómiai és éjszakai élete. A Hercegprímás utcában lévő Badhanna egy merész kalandornő ázsiai élményeinek és gasztroszenvedélyének szentélye, ahol újabban fergeteges bulik idézik meg Hong-Kong füstös sikátorait.

A budapesti belváros szívében nyílt Badhanna célja, hogy vendégei a szürke hétköznapokat hátrahagyva egész estés, egzotikus élményben részesüljenek. Az ide érkezőket vöröslő fények és magával ragadó hangulat fogadja, amit egyedi arculati elemek, a belső térben kialakított trópusi oázis és a nyitható üvegtető foglal keretbe. Az étterem és klub enteriőrjét a fülledt ázsiai utazások ihlették, amit Stark Attila festőművész munkái mellett hong-kongi, vietnámi és koreai utazások emléktárgyai teszik személyessé.

Távol-kelet tálalva!

Az egyedi atmoszférájú térben a vendégeket progresszív ázsiai streetfood várja, a frissen megújult menün újhullámos thai, japán, indonéz, dél-koreai és kínai fúziós fogások közül lehet válogatni. Az eredeti gasztronómiai élményre vágyók itt igazán kiélhetik a kalandvágyukat, az étlapon ugyanis olyan különlegességek kapnak helyet, mint a rákból készített bao burger, a pho kocsonya vagy pikáns thai zöld curry. A menüsor ínyencségeivel azonban itt még nem áll meg a menet!

Badhanna étterem Budapest

Ázsia kortyról kortyra

A távol-keleti kalandozáshoz perzselő koktélok is dukálnak, amiből szerencsére szintén nincs hiány a Badhanna bárjában, ahol egzotikus alapanyagokból, különleges fűszerekkel, és jó adag csavarral készülnek a koktélok. Az ételekhez méltóan a ház italkülönlegességei is Ázsiát idézik, melyek a yuzu velőtől a fehérrizsből készült vodkán át számtalan különlegességgel várják a kalandra szomjas vendégeket. Kitűnő példa erre a Smokey Harbor koktél, ami tequila, vérnarancs és füstös aromák egyedi hongkongi stílusú kombinációja, vagy a thaiföldi hatású Lady Boy, ami az érlelt rum, ananász és bitter ellentéteken alapuló harmóniáját mutatja. A ház koktéljai nem csak a kiváló vacsora csúcspontját, hanem az éjszaka kezdetét is jelzik, ahol Badhanna Ázsia sötét oldalát kelti életre.

Badhanna, Smokey Harbor koktél

Hedonizmus hajnalhasadásig

Hong-Kong füstös sikátorainak atmoszféráját nem csak az ételek és italok idézik meg, hanem a Club Badhanna rendezvényei is, melyek minden pénteken és szombaton hajnalig tartó underground house, funk bulikkal várják a zenei kalandorokat. A novemberben induló partik élén Blatt Imi programszervező és Dj, a budapesti klubélet jól ismert club managere áll, aki olyan ikonikus helyek zenei felelőse volt, mint az Urimuri, és a Secret Room. Célja, hogy a “megváltozott szórakozási szokásokat követve mi egy minden érzékszervre ható egész estés élményt valósítsunk meg és ezzel összekovácsoljuk az olyan embereket, akik egyformán nyitottak a gasztronómiai, a kulturális és a zenei ínyencségekre."

Badhanna étterem Budapest Ugorjatok be egy koktélra, adjátok át magatok Ázsia vonzásának, majd engedjétek, hogy egy perzselő vacsora és a dinamikus ritmusok átemeljenek az éjszakába. Foglaljatok asztalt és ismerjétek meg Badhanna szenvedélyes világát!

Felejthetetlen rendezvények szentélye

Legyen szó céges vagy magánrendezvényről, a Badhanna ázsiai atmoszférája és egzotikus növényekkel teli belső tere egyedi atmoszférát és helyszínt biztosít. A bárétterem 152 fő ültetett étkeztetésére, valamint állófogadásra is alkalmas, melyek garantált sikerrel járnak majd a lehengerlő ázsaiai streetfoodnak, fűszeres koktéloknak és felejthetetlen hétvégi buliknak köszönhetően! Ez a Budapest szívében elrejtett ázsiai paradicsom a baráti szülinapozástól, a csapatépítő vacsorán át a családi találkozókig minden eseménynek tökéletes helyszínéül szolgál. A Badhanna különleges atmoszférája biztosíték rá, hogy itt felejthetetlen élményekkel gazdagodnak majd a vendégek!

Csatlakozz a Badhanna kalandvágyó közösségéhez Facebookon és Instagramon!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.