Lifestyle

Vérlázító, milyen ruhában jelent meg az anyós az esküvőn - a menyasszony úgy rúgta ki, hogy a lába nem érte a földet

Az incidens hosszú időre - valószínűleg örökre - megmérgezte a két nő kapcsolatát.

Lecserélte az eredeti ruháját

Ha hivatalosak vagyunk egy esküvői ünnepségre, nem árt szem előtt tartanunk azokat az íratlan szabályokat, melyek minden egyes ceremóniára érvényesek még akkor is, ha az ifjú pár nem figyelmeztet minden vendéget külön-külön. A dress code-dal kapcsolatban az egyik legfontosabb megkötés, hogy egyetlen hölgy sem viselhet fehér ruhát a násznép soraiban, ez a privilégium ugyanis hagyományosan a menyasszonyt illeti meg. Egyáltalán nem is meglepő, hogy a menyasszonyok valóságos sárkánnyá változnak, egy figyelmetlen - vagy épp rosszakaratú - hölgytársuk valahányszor megszegi e réges-régi szabályt.

De mi a helyzet akkor, ha épp a menyasszony anyósjelöltje vét a régi tradíció ellen? A Mirror azt írja, nemrégiben hatalmas botrányt okozott egy esküvőn a vőlegény édesanyja, mivel nem a megfelelő ruházatban jelent meg az ünnepségen. Az idős hölgy nem sokkal az esküvő előtt lovasbalesetet szenvedett, minek következtében eltört a csuklója, így néhány mindennapi tevékenység - például az evés - óriási nehézséget jelentett a számára.

Először egy sötét színű ruhát választott az esküvőre, de - ügyetlensége miatt - a ceremónia előtt nem sokkal sikerült "leennie magát", és mivel egy hatalmas folt éktelenkedett az öltözékén, úgy döntött, gyorsan dresszt cserél. Ekkor kezdődtek a bonyodalmak.

Fotó: 123rf

Lapozz, most kezd csak beizzani a sztori!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.