Home&Design

Mindenki ilyet akar 2023-ban: ez most a legtrendibb elem a fürdőszobákban

Ennek az egyetlen bútordarabnak a cseréjével teljesen átalakíthatod az idejétmúlt fürdőszobádat.

Népszerűbbek mint valaha

Szinte minden ingatlanos egyetért abban, hogy a konyhák után a fürdőszobák állapota az, amin egy eladás állhat vagy bukhat. Így ha már most tudod, hogy idővel új otthonba költöznél, de előtte növelnéd az értékét, vagy egyszerűen csak feldobnád kicsit a megszokott otthonod, akkor kérdés nélkül a fürdőbe fektess. Ez egy olyan tér, ahol a legkisebb változtatások is óriási hatást gyakorolhatnak, ráadásul a terasszal vagy egy étkezővel ellentétben a fürdőt minden nap használjuk.

Kattints a galériára, mutatjuk mi 2023 legtrendibb fürdőszobai eleme.

A legújabb fürdőszoba trend, ami a 2023-as évet jellemzi, nem más, mint a lebegő mosdókagylók. Bizony, ez a különleges elem a nappali és a háló után már a fürdőt is meghódította, ám itt különálló polcok mellett újabban a mosdóknál használjuk. A kagylót közvetlenül a falra szerelik, látható támasztólábak vagy alap nélkül, így azt az illúziót keltik, hogy lebegnek a levegőben.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt néhány évben a lakberendezők világossá tették: egy bizonyos trendért nemhogy nem rajonganak, de egyenesen ki nem állhatják azt és ehhez semmi köze nincs a megbízók személyes stílusához. Mutatjuk, miről van szó.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.