Home&Design

Másfél milliárd forintért árulja budai luxusvilláját Medveczky Ilona

A legendás táncművész hosszú ideig mereven elzárkózott attól, hogy eladja az ingatlant, ám úgy tűnik, végül mégis meggondolta magát.

Álomotthon a XII. kerület szívében

Másfél milliárd forintért árulja gyönyörű budai luxusvilláját a jeles táncművész, Medveczky Ilona - szúrta ki a Blikk. A híresség meseszép otthona a főváros XII. kerületében, Mártonhegyen található. A fáma szerint Medveczky még mindig imádja a villát, a kertben például rengeteg időt tölt a kutyáival, de nemrégiben mégis úgy döntött, hogy megválik a szívének oly kedves ingatlantól.

„Az épület első emeletéről teljes panoráma tárul elénk Váctól egészen Százhalombattáig. A teleknek, ami 1744 négyzetméter, tökéletes adottságai vannak, így tökéletes fejlesztésre is. Akár több luxuslakás vagy egy újragondolt minimál villa is kialakítható. Az épület Gróf Károlyi tulajdona volt” - olvashatjuk az ingatlanhirdetésben.
Kattints a további képekért!

Most betekinthetsz, de ha épp lakásvásárlásban vagy, akkor akár meg is veheted Dukai Regina lakását.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.