Home&Design

Letisztult elegancia - így alakítsd ki a tökéletes minimalista nappalit

A minimalizmus sosem megy ki a divatból, ez az elegáns, letisztult, időtlen trend mindig óriási népszerűségnek örvend a lakberendezésben - nem véletlenül.

Egyszerűen gyönyörű

A minimalista stílus segítségével nagyon harmonikus és nyugodt atmoszférát teremthetünk otthonunkban. A minimalista berendezés az egyszerűségre összpontosít, gyakran egy semleges színpalettára épül, átgondolt árnyalatokkal, textúrákkal és mintákkal, bebizonyítva, hogy a visszafogottság gyönyörű tud lenni. Ha kedveled az egyszerűséget és a letisztultságot, valószínűleg te is hasonló stílusban gondolkodsz otthonod szobáinak megálmodásakor. A tökéletes minimalista megjelenéshez pedig nem is kell túlköltekezned, már néhány tippet megfogadva elérheted a kívánt hatást. Mutatjuk, hogyan!

Többféle fa árnyalat A fa árnyalatok melegséget és otthonosságot kölcsönöznek még a teljesen hófehér szobáknak is anélkül, hogy túlterhelnék a teret. Bátran játszadozz a különféle sötétebb-világosabb árnyalatokkal a bútorok apró részletein!
Kattints a további képekért!

Sokan nem szánnak kiemelt szerepet a dohányzóasztaloknak, pedig egy modern, extravagáns darab nem csak feldobja a szobát, de hozzájárul egy exkluzív hangulatú összképhez is. Mutatjuk a kedvenceinket 50 ezer forint alatt!

Leadfotó: Pexels, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.