Home&Design

Ennél a csempénél nem látsz szebbet - vibráló színei minden helyiséget feldobnak

A mentától a smaragdon át az agaveig, a zöld csempe egy egyszerű dizájnelem, amely könnyed eleganciájával élénkíti a teret. Mutatjuk a legszebb verziókat, amiket látva te is szívesen rohansz majd a barkácsboltba.

Lehet finom, merész és drámai is

Te is unod már a megszokott fehéret és a natúros, pasztelles árnyalatok sokaságát? Ideje feldobni a fürdőszobát és a konyhát egy igazán merész színválasztással. Reneszánszát éli ugyanis a belsőépítészet területén a zöld - annak minden változatával. Smaragd, fenyő, menta, agave, aloevera...a lehetőségek tárháza tényleg végtelen. Bár elsőre valóban merész választásnak érződhet, a szakemberek szerint megnyugtató hatást gyakorol a környezetében lévőkre. Pörgesd végig a galériát és győződj meg róla a saját szemeddel, összeszedtük a legszebb verziókat!

A zöld csempék egyik legnépszerűbb alkalmazása az utóbbi időben az egyenes vonalú minták, amelyek függőleges vonalakat biztosítanak a tiszta, modern megjelenés érdekében.
Kattints a további képekért!

A minimalizmus uralma után ismét a régimódi, hagyományos terek veszik át a főszerepet a lakberendezés területén.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.