Fashion&Beauty

Micsoda idomok! Weisz Fanni élete legjobb formájában van, a rajongók szíve is felforrósodott új fotójától

A 30 éves modell nemrég még arra panaszkodott, hogy felszaladt rá néhány plusz kiló, legfrissebb fotóján azonban nyoma sincs súlyfeleslegnek, épp ellenkezőleg: a híresség még sosem volt ennyire dögös!

Weisz Fanni csúcsformában várja az igazi tavaszt

Sajnos minden jel arra mutat, hogy korai volt még az igazi, kellemesen meleg tavasz eljövetelében reménykednünk: március utolsó hete kifejezetten borús, már-már télies időjárással indult, ilyenkor pedig különösen fontos, hogy megőrizzük víg kedélyünket, és bizakodva tekintsünk a közeljövőbe, mely - reményeink szerint - már tényleg napfényt, derűt és örömöt tartogat számunkra. Szerencsére a hazai és a nemzetközi sztárvilág prominens alakjai szinte napról napra gondoskodnak róla, hogy még ebben a zord időszakban is őszinte mosoly terüljön szét az arcunkon: most épp a 30 esztendős magyar modell-influenszer, Weisz Fanni friss fotóján pörög az internet - a híresség elragadóbb és dögösebb, mint valaha! Nem hiszed? Tekintsd meg galériánkat, hogy a saját szemeddel győződj meg róla!

A modell nemrég még arra panaszkodott - idézi fel a Blikk cikke -, hogy hirtelen felszaladt rá pár plusz kiló, de legújabb fotóján épp az ellenkezőjét tapasztaljuk: aligha készült még izgalmasabb, szexibb és egyúttal titokzatosabb felvétel az ország egyik kedvenc modelljéről!
Kattints a további képekért!

Az egykori szépségkirálynőnek 44 évesen sincs miért szégyenkeznie: bátran vetkőzött bikinire a kameralencse előtt.

Leadfotó: Instagram/realweiszfanni

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.