Fashion&Beauty

Gyönyörű ruhát viselt Lékai-Kiss Ramóna: elárulta, miért volt olyan különleges

A GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát idén is Lékai-Kiss Ramóna vezette, aki csodálatos ruhakölteményben tündökölt az eseményen. A műsorvezetőnőt arról kérdeztük, miért számít különlegesnek az öltözéke, de kitértünk arra is, a Sztárban Sztár zsűritagjaként eddig melyik outfitben érezte magát a legjobban.

Idén is ő volt a háziasszony

Csütörtök este rendezték meg a Glamour gálát. A hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba a magazin szerkesztősége által életre hívott eseményen, melynek idén is Lékai-Kiss Ramóna volt a háziasszonya. A gyönyörű tévés a tőle megszokott módon ezúttal is tanúbizonyságot tett műsorvezetői kvalitásairól, pedig mostanában nem sok pihenés jut neki osztályrészül. A TV2 arcaként jelenleg a Sztárban Sztár egyik zsűriszékében láthatják hétről hétre élőben a nézők a Hazatalálsz c. napi sorozat mellett, így jogosan merül fel a kérdés, vajon ilyen sok munka mellett mennyi ideje jut önmagára – többek között erről is kérdeztük őt a díjátadón, de arra is kíváncsiak voltunk, miért számít különlegesnek a rendezvényen viselt öltözéke.

Csütörtök este díjátadót vezetsz, vasárnaponként pedig beülsz a Sztárban sztár zsűriszékébe. Hogy bírod ezt a hajtást, mennyi időd van magadra?

Nos, tudom, hogy ez klisé, de az embernek tényleg arra van ideje, amire akarja. Lehet, hogy most a háromgyermekes édesanyák felpattannak és azt mondják, „Ramóna, szedd össze magad!", hiszen természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor nem tudsz magadra elég időt fordítani, mert elhúzódik egy-egy forgatási nap, vagy olyan extra teendő esik be, amivel nem számolunk előre, de az én esetemben ez nem sűrűn fordul elő, erről még nincs szó. Úgy gondolom, meg tudtam találni az egyensúlyt a család és a munka között, és szerencsére elmondhatom, hogy még mindig a család van nagyobb százalékban jelen az életemben.

A 2023-as Glamour-gála az ökotudatosság témája köré épült. Ez a te életedben hogyan jelenik meg?

Azt gondolom, a mai világban már nem lehet kérdés, hogy ökotudatosnak kell-e lenni vagy sem. Egyszerű a válasz: kell. Meglátásom szerint az én generációm azon tud változtatni, hogy megteszi a szükséges, apró lépéseket, és a saját gyermekeinket is már így szocializáljuk. A kisfiam most 4 éves, és mire annyi idős lesz, mint én, számára egyértelmű lesz például az, hogy elzárjuk a vizet fogmosás közben, nem állunk a zuhany alatt órákig és szelektíven gyűjtjük a hulladékot. A mi kezünkben van a jövő, emiatt fontos, hogy a fiatalabb generációkat a helyes irányba tereljük.

Az ökotudatosság természetesen arra is vonatkozik, hogy ki milyen ruhában érkezett a díjátadóra. A te szettedről mit érdemes tudni?

A tavalyi évben a Glamour nagy gondot fordított az ökotudatosságra, miszerint minden jelenlévő olyan ruhát viseljen, ami korábban már volt rajta. De persze mindeközben ez az egész a divatról is szól, és illik bemutatni a hazai divattervezőket, úgyhogy én most egy Abodi ruhát viselek, ami abból a szempontból ökotudatos, hogy rajtam kívül korábban viselte már más, és még fogják is a jövőben.

És ha már ruhák; a Sztárban Sztár zsűritagjaként izgalmasabbnál izgalmasabb szettekben láthatunk téged vasárnaponként. Az idei évadból eddig melyik volt a kedvenc szetted?

Vasárnapról vasárnapra nagyon különleges szetteket viselek, a csapattal pedig az is fontos számunkra, hogy hazai tervezőket is bemutassunk – Merő Pétertől és Demeter Richárdtól is viseltem már többször ruhát. Holdampf Linda stylist rak engem össze tetőtől talpig minden héten, és én pont azt szeretem a legjobban, hogy mindig változatos tudok lenni, éppen ezért nem tudok kiemelni egyetlen kedvencet.

Milyen stílusú ruhákat szeretsz viselni leginkább a műsorban? A kihívó vagy az elegáns darabokat preferálod?

Legutóbb egy tűzpiros, testhezálló darabot viseltem, ami tulajdonképpen egyszerű volt, de pont ettől vált nagyszerűvé és igazán nőiessé. De láthattak olyan ruhában is, ami jóval kihívóbb, mélyen dekoltált és nagyon rövid volt, abban is nagyon jól éreztem magam. Szeretem feszegetni a határokat, de persze az életkoromnak megfelelően.

Különleges helyet foglal el Lékai-Kiss Ramóna szívében a TV2 vadonatúj, Hazatalálsz című napi sorozata, ugyanis rendkívül összetett karakter megformálására kérték fel – többek között erről, a szerephez való viszonyáról, a forgatáson szerzett élményeiről, valamint az idei terveiről beszélgettünk vele.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.