Fashion&Beauty

Számodra is fontos a bőröd egészsége? Segítünk eligazodni!

A nyár közeledtével számtalan cikket olvashatunk a bőrünkkel való törődés fontosságáról, a napsugárzás veszélyeiről. A sok jó tanács mellett kevesebb szó esik arról, hogy hova és milyen kezelésekre lenne érdemes ellátogatnunk ebben az időszakban.

Milyen kezelések javasoltak nyáron?

Ennek jártunk most utána, és fedeztük fel a Glow Up Aesthetic Clinic-et, ahol kiemelkedő szaktekintélyű orvosok szoros együttműködésben dolgoznak a bőrgyógyászat, a sebészet, az esztétika és a kozmetika területén az egészséges és ragyogó bőr védelme érdekében.

Első kézből írhatom, hogy az itt tapasztalt professzionális környezetben a páciensek kezelésük minden percében maximális biztonságban és kényelemben érezhetik magukat. Anyajegyszűrésem után ugyanis eltávolítottak egy egészséges, ám számomra esztétikailag zavaró anyajegyemet.

Innovatív technológia

A klinika az iparág leginnovatívabb technológiáit kínálja, eszközparkjukat az elérhető világmárkák legmodernebb tárházából építették ki. Gépeik közül kiemelkedik a Candela cégcsoport által gyártott Nordly’s, melyet tavaly Amerikában az év lézerkészülékének választottak, illetve a SkinPen Precision, mely az egyedüli FDA-tanúsítvánnyal rendelkező orvosi mikrotűs eszköz a piacon. Termékeik között megtalálhatók a nanotechnológiás Forlle’D és az egyik legismertebb komplex bőrterápiát kínáló ZO Skin Health termékcsaládok is.

glow up budapest anyajegy eltávolítása bejelentkezés

Látogass el a Glow Up Bőrgyógyászati és Esztétikai klinikára, ahol teljes komplexitásában vizsgálják és egyben kezelik is a bőr elváltozásait.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.