Fashion&Beauty

Sminkmentes videót posztolt magáról Ördög Nóra: valójában így néz ki a műsorvezető arca ébredés után

A televíziós jelenleg az Ázsia Expressz új évadát forgatja, s egy kurta, ám annál izgalmasabb videóban számolt be arról, hogyan is telnek a mindennapjai Közép-Amerika egzotikus vidékén. Ördög Nóra még ébredés utáni, száz százalékig sminkmentes arcát is felvillantotta a közönségnek.

Negyedszer lesz az Ázsia Expressz műsorvezetője

Érdekes paradoxon, hogy - címével ellentétben - az Ázsia Expressz című közkedvelt reality legújabb szezonja Közép-Amerikában forog, egyvalami azonban biztosan változatlan: a közönség ebben az évadban is viszontláthatja majd Ördög Nórát, aki már több ízben volt a kalandshow háziasszonya. A 41 éves műsorvezető nemrégiben érdekes videót posztolt az Instagramra, melyben nem csupán a gőzerővel készülő negyedik évad kulisszái mögé leshetnek be a szemfüles nézők, de a csinos híresség ébredés utáni, száz százalékig sminkmentes arca is felvillan néhány képkocka erejéig. Ha kíváncsi vagy a videóra, tekintsd meg galériánkat!

"Vajon találkoztunk-e skorpióval? Vagy éppen Gabriela Spanic-kal? Miért vannak cipők a villamosvezetéken? Kínzó kérdések, amire mind nem kapunk választ a mai egypercesből. Van viszont egy kis mosdókörkép, és bemutatkozik az új asztalom is" - fűzte hozzá az Instagramra feltöltött videójához Ördög Nóra. A publikumot talán e költői kérdéseknél is élénkebben foglakoztatta, hogyan is nézhet ki ébredés után a gyönyörű műsorvezető. A felvételen mindenki megtalálja a választ.
Kattints a további képekért!

Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó színésznője 44. születésnapja apropóján posztolt magáról egy smink nélküli fotót az Instagramra. A fénykép a világsztár számos rajongóját meghökkentette: sokan közülük még csak most ragasztják vissza a padlóra hullott állukat.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.