Fashion&Beauty

Letícia királyné bemutatta a tökéletes tavaszi ruhát: ebben a szettben Katalin hercegnét is maga mögé utasította

Letícia királyné ismét fenséges szettben jelent meg a nyilvánosság előtt: VI. Fülöp spanyol király felesége gyönyörű színű ruhát választott magának, amiben még Katalin hercegnét is lekörözte.

Szokásához híven lenyűgözött mindenkit

Letícia királyné a spanyol királyi család legkedveltebb és legnépszerűbb tagja. Közvetlenségével, nyitottságával és kisugárzásával hamar belopta magát a fél világ szívébe, az pedig csak még szerethetőbbé teszi őt, hogy remek érzéke van a divathoz, kifinomult eleganciáját pedig tanítani kéne. Sokszor hasonlítják össze „riválisával”, a britek kedvencével, Katalinnal, ami nem csoda, tekintve, hogy külsőre nagyon hasonlítanak egymásra, ráadásul a stílusuk is megegyezik. Ám míg a walesi hercegné általában a szolidabb öltözködés híve, Letícia olykor-olykor attól sem riad vissza, hogy merészebb darabokat válogasson össze magának – legutóbbi outfitje azonban egészen más miatt sikerült emlékezetesre. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen festett a spanyol királyné tavaszi hangulatot árasztó szettjében:

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Letícia megtestesíti a modern kor tökéletes uralkodóját - stílusából egyszerű inspirálódni, hiszen Katalin hercegnéhez hasonlóan sokszor keveri a designer és a fast fashion darabokat.
Kattints a további képekért!

Letícia spanyol királyné egy igazi stílusikon: mindig jó érzékkel választja ki az alakjához, az egyéniségéhez és a kisugárzásához passzoló ruhákat, legutóbb pedig egy elképesztően trendi kabátra esett a választása, ami biztosan nagy siker lesz szerte a világon 2023-ban.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.