Fashion&Beauty

Töltsd fel színekkel a lemerült csakráid! - Így öltözködj az egészségedért

Kimerült vagy, fáradékony vagy levert? Semmivel nem tudod magad feltölteni? Próbálkoztál már színekkel? Lehet, hogy a csakráid merültek le. Következő cikkünkből megtudhatod, milyen színekkel turbózhatod fel a magad. Ilyen egyszerűen még biztosan nem töltődtél fel!

Amikor tartósan negatív gondolataink vannak, érdemes odafigyelni a testünk, gondolataink jelzéseire és orvosolni azt. A háttérben meghúzódó egyik probléma a csakrák, más szóval az energiaközpontok lemerülése is lehet. 7 fő csakrát különböztetünk meg és mindegyiket más –más színnel tudjuk stimulálni a jobb közérzet érdekében.

Ahogy a legtöbb dolognak, úgy a színeknek is saját rezgése van. Ezeket a színeket viselve, a bőrrel érintkezve a testünk részévé válnak. Azért megnyugtatok mindenkit, hogy nem szükséges minden színt egyszerre felvenni, mivel elég érdekes látványt nyújtanánk, sokszor az is segít, ha csak erősen a színre gondolunk és arra a testtájunkra, ahol a szín aktivizálódni tud.

A gyökér csakra vagy az alapcsakra színe a vörös

A gerincoszlop alján helyezkedik el, színe a vörös. A vörös, mint a legmelegebb szín, a vérre gyakorolja a legnagyobb hatást. Előszeretettel használják ezt a színt éttermekben is, mivel élénkíti a jó hangulatot és növeli az étvágyat. A hideg területeket felmelegíti, fokozza a teljesítőképességet, javítja a figyelmet, segít a tanulásban, stimuláló hatású. Tökéletes vérkeringési zavarok, ekcéma, nem gyulladásos bőrbetegségek ellen. Ha valakinek fáj a gerince, az két dolgot jelenthet. Vagy kevésnek tartja a fizetését vagy hiányzik az otthon biztonságérzete. Ha a fizetést nem is tudjuk hirtelen megnövelni, de tekerjünk egy piros plédet a derekunk körét és enyhíteni fogja a fájdalmat.

A szakrális csakra színe a narancssárga

Az alhasban helyezkedik el, színe a narancssárga. A Hold csakrája, a szenvedélyt, a fizikai élvezetet és az érzékeket ábrázolja, éppen ezért szex csakrának is nevezik. A fajfenntartást és a szaporodást segítő csakra, amihez a tudás is kapcsolódik (jobb esetben). A pezsgés miatt, amit biztosít, általános frissítőként működik, amely elűzi a depressziót és erősíti az immunrendszert.

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.