Fashion&Beauty

Smink nélküli fotókon az ATV 46 éves műsorvezetője: hihetetlen, hogy néz ki civilben Szöllősi Györgyi

A televíziós 2019 óta dolgozik az ATV kötelékében, és a közönség olyan műsorokban láthatta, mint az Egyenes beszéd vagy épp a Világhíradó.

Gyorsan megkedveltette magát a nézőkkel

A 46 esztendős Szöllősi Györgyi hosszú évek óta a televíziónézők egyik nagy kedvence. Az ATV műsorvezetője megnyerő személyiségével, intelligenciájával és szépségével gyorsan belopta magát a publikum szívébe. 2019 óta dolgozik az ATV kötelékében, s az idők során olyan műsorokban láthattuk, mint az Egyenes beszéd vagy épp a Világhíradó. Ha forognak a a kamerák, Szöllősi Györgyi természetesen mindig talpig sminkben tűnik fel, de a híresség azon médiaszemélyiségek közé tartozik, akik "civil énjüket" is szívesen megmutatják a kíváncsiskodóknak. Az Instagram-oldalán például gyakran posztol magáról sminkmentes fotókat. Most ezekből szedtünk össze egy csokornyit: lássuk, hogy is fest a gyönyörű műsorvezető, amikor épp nem láthatjuk a képernyőn. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Szöllősi Györgyi, ahogy mindenki ismeri: a jeles műsorvezető az ATV díszletei között.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt színésznő Szicíliában vakációzik: a gyönyörű szigeten készült fotóin teljesen sminkmentesen csodálhatja meg a publikum.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.