Fashion&Beauty

Bevallotta, mégsem csak a természetnek köszönheti szépségét Selena Gomez

A 31 éves Selena Gomez nem titkolja, hogy bizony ő is adott már egy esélyt szépészeti beavatkozásoknak, az Instagramon egyik rajongója megjegyzésére válaszolva jegyezte meg, hogy ő is kipróbálta egy megosztó kezelést.

Nyíltan vállalja a beavatkozást

„Szabadulj meg az arcfeltöltéstől, mert megtréfálja majd az agyadat!" - így szólt a Selenának szóló üzenet az énekesnő közösségi média oldalán. A megjegyzés írója feltehetően tréfának szánta üzenetét, Selena viszont nyíltan felvállalta, hogy bizony valóban kipróbálta a botoxot. Olvass tovább, mit válaszolt Selena!

Sok közszereplő igyekszik megőrizni fiatalos arcának titkát, éppen ezért talán meglepő lehet, hogy Selena ilyen fiatalon már nyíltan beszél a botoxról. „Hahaha, botoxoltattam, kislány!" - felelte Selena a kommentelőnek. Bár korábban meglehetősen sok érzelmi hullámvasúton esett már át az énekesnő, úgy tűnik, végre megbékélt önmagával, olyannyira, hogy szépészeti beavatkozásait is felvállalja rajongói előtt. Persze rengeteg híresség állítja, hogy örök szépségének titka csupán az, hogy "sok vizet iszik", emellett viszont többségük valószínűleg a precíz esztétikai beavatkozásoknak is köszönheti megjelenését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Pepco Csoporthoz tartozó bolt elkezdett alaposan terjeszkedni a régióban. Van rá sansz, hogy Magyarországon is meg fognak jelenni.
Sztárok
Elkészült Herendi Gábor új romantikus vígjátékának az első előzetese! A Futni mentem közvetlen állami támogatás nélkül készült, a romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros...
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...