Fashion&Beauty

A selyemkendő, amit idén minden stílusos nőn látni fogsz - a retro darabok hódítanak

A színes kendők talán még soha nem voltak olyan népszerűek, mint idén nyáron: ám míg tavasszal a kedves, virágmintás darabokat akarta minden stílusos nő, addig most már a retro stílusú, mintás darabok a legkelendőbbek. Mutatjuk is a jelenlegi legmenőbb darabokat, hogy a nyár második felére még be tudj egyet szerezni!

A retro mintás kendők és selyemsálak a legtrendibbek idén nyáron

A színes, mintás ruhaneműk és kiegészítők népszerűbbek, mint valaha: ezt azt is bizonyítja, hogy egyre-másra jönnek divatba a pálmalevél mintával, a virágmintával, valamint a retro mintákkal díszített ruhadarabok. Nem meglepő hát, hogy a nyári színes kendők divatjában is előbukkantak ezek a printek, amik egy csapásra képesek feldobni a legegyszerűbb, leghétköznapibb öltözékünket is. Mutatjuk a hazai kínálat jelenlegi legmenőbb darabjait, melyeket a lenti képgalériánkban tekinthettek meg!

A retro mintás kendők és selyemsálak nagy és színes printjeikkel, az ismétlődő formáikkal, valamint az eltúlzott nagyságú, geometrikus alakjukkal az idei nyár legnépszerűbb kiegészítői lettek - nem véletlenül. Ez az apró kiegészítő remekül viselhető övként egy bermuda farmernadrággal, de fejkendőként is tökéletesen funkcionál, ahogyan a csuklót, a nyakat, valamint a dekoltázst és a hátat is remekül tudja melegíteni egy-egy kivágott felső viselésekor.

Mint a legtöbb kiegészítő terén, a retro mintás kendőknél is érdemes olyan darabot választanod, amit a lehető legkönnyebben be tudsz illeszteni a ruhatáradba - a hagyományos színekből, alapszínekből álló darabok a legtöbbször ilyenek, de ha van egy olyan szín, amit rendkívül sokszor hordasz, abban az árnyalatban is érdemes keresgélned egy csinos kis selyemkendőt.

A hazai kínálat jelenlegi legmenőbb retro stílusú színes kendőit a lenti képgalériára kattintva tekinthetitek meg!

Mango Nyomott mintás kendő 3995
Kattints a további képekért!

Van, ami sosem megy ki a divatból: a virágmintás blúzok is ebbe a kategóriába sorolhatók! Idén nyáron ráadásul olyan szemet gyönyörködtető színekben lehet őket kapni, melyek láttán még mi is elcsodálkoztunk! Be is mutatjuk a legmesésebb darabokat, melyek a képgalériánkra kattintva érhetők el!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Reserved

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!