Fashion&Beauty

Hajhoroszkóp: Ilyen frizura illene hozzád nyáron a horoszkópod szerint

Érdemes kipróbálni.

Hajhoroszkóp

Nyáron végre lehetőségünk van szexisebben öltözködni. Ez az évszak ideális időszak a hajszínváltásra is, hiszen a haj világosításában még a nap is segítségünkre van. Arról nem is beszélve, hogy nyáron gyorsabban nő a hajunk. Egy nő megújulása a frizurájánál kezdődik, a választásunkat pedig a csillagjegyünk is nagyban befolyásolja. Korábban már írtunk arról, milyen szoknya illik hozzánk a horoszkópunk alapján, most pedig azt mutatjuk meg, milyen frizurát érdemes választanod, attól függően, melyik hónapban születtél.

csillagjegy haj ez illik hozzád a csillagjegyed alapján frizura

Idén nyáron is rengeteg gyönyörű hajtrend közül válogathatunk, ám a tökéletes frizura kiválasztása nem könnyű. Többször írtunk már róla, mennyit számít egy jól választott szín, fazon és fodrász is, most pedig azt mutatjuk meg, hogy érdemes választanunk a csillagjegyünk alapján. Lapozd végig a galériát, keresd meg a horoszkópod, és tudd meg, melyik frizura hozza meg számodra a sikert nyáron.

Bak: a Bakok imádnak évről évre megújulni, de a frizurájuk helyett inkább az öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ők a természetes színeket kedvelik, ezért hozzájuk a naturális vöröses barna árnyalatok illenek a legjobban
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó:123rf

Oldalak

Fashion&Beauty