A ‘70-es évek mintáit hordják a trendi nők - ezek a legjobb darabok most

Jött, látott és győzött! A '70-es évek retro mintái egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek idén - ráadásul még csak most kezdett el igazán berobbanni ez a trend. Mutatjuk is a legjobb darabokat, hogy a tavaszt már ezekben a menő szerelésekben tudd várni!

A '70-es évek retro trendje rendkívül népszerű

A divatnak, akárcsak az életnek van egy örök körforgása: mivel nincs új a nap alatt, a régi trendek egy idő elteltével újra divatba jönnek és önmagukat ismétlik. Ez a folyamat nagyjából 30-40 év, tehát egy generációs idő, aminek elteltével ugyanazok a ruhadarabok, táskák és kiegészítők újra a fénykorukat élik - ez idén sincs másként. A 2022-es évet a retro mintás darabok beharangozásával kezdték a nagy divatmárkák, ami miatt már most elkezdték ellepni az üzleteket a különböző barnás, zöldes, lilás és sárgás színű, feltűnő mintákkal rendelkező ruhadarabok.

Bár ez a trend még nagyon új, mi már most összegyűjtöttünk nektek a legmenőbb, legtrendibb verziókat, hogy igazi divatkirálynő lehessen belőled idén is! A teljes válogatásunkat a cikk alján található képgalériánkban tudod megtekinteni.

A retro minták egyik ismertetőjele a meleg tónusú színek használata; a geometrikus alakzatok és a virágok gyakori szerepeltetése, valamint az alakzatok túlzott ismétlése, szimmetrikus megjelenítése. Az biztos, hogy olyan retro inspirálta ruhával nem fogsz találkozni, amin csak egy-két minta lesz látható - tetőtől talpig be fogsz burkolózni a feltűnő mintákba, ha igazán ki akarod próbálni ezt a trendet!

A mi egyik nagy kedvencünk a fenti képen is látható ruha, amit sötét színének és hosszú ujjának hála az hideg évszakokban is könnyen tudunk viselni fekete harisnyával leggingszel és csizmával; virágos mintázata miatt viszont tavasszal, nyáron és ősszel is bátran viselhetjük. Tényleg soha nem megy ki a divatból! Ha szerencsés vagy, még az édesanyád lánykori szekrényében is lapulhat egy nagyon menő és egyedi vintage darab - azonnal csapj le rá, mert idén ilyen ruhákkal lesznek tele az üzletek!

A többi menő retro ruháért kattints lenti képgalériánkba, ahová a szezon legmenőbb szereléseit gyűjtöttük nektek össze!

Mango Overall 19 995 Ft Egy ilyen feltűnő overálban garantáltan nem maradsz észrevétlen - nagyon menő és trendi a '70-es évek retro mintája!
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk álmaid felsőjét, amiben úgy lehetsz csinos és szexi, hogy egy pillanatig sem kell feszengened benne! Ha kíváncsivá tettünk, kattints a cikkre!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak