Fashion&Beauty

Pikáns fotósorozatot tett közzé a Vogue Mihalik Enikőről: anyaszült meztelenül pózol a topmodell

A Vogue Paris Instagram-oldala egy rendhagyó fotósorozattal révedt a múltba, amikor a női meztelenséget még nem kellett cenzúrázni. A ma is népszerű gyakorlatot a közösségi média prominens platformjai alakították ki, ugyanakkor volt idő, amikor még tényleg merész, fülledt erotikát sugárzó fényképek készülhettek - és láthattak napvilágot az interneten - a legkeresettebb modellekről, köztük a magyar Mihalik Enikőről.

Nagyot fordult vele a világ

Mihalik Enikőről 2021-ben nem annyira aktuális modellmunkái, mint inkább a magánéletét érintő látványos változások okán hallhattunk. A 34 esztendős topmodellel nagyot fordult a világ az elmúlt esztendőben.

Még márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy titokban összekötötte az életét szerelmével, Korányi Dáviddal, majd elárulta azt is, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A magyar híresség egyáltalán nem fukarkodott a további információkkal, már ami a várandósságát illeti. A közösségi médiában folyamatosan tájékoztatta tisztelőit aktuális állapotáról, étrendjéről, megváltozott szokásairól, s úgy általában véve az előtte álló izgalmas, mégis kihívásokkal tarkított időszakról.

A híresség tavaly nyáron adott életet kislányának, aki szüleitől az Eva Rose Korányi nevet kapta. A sztárcsemete azonban már nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, New Yorkban jött világra.

Mihalik Enikő részletesen beszámolt a szülést megelőző napokról, a nagy esemény körülményeiről, s később arról is mesélt, hogy miután világra hozta a kis Eva Rose-t, őt is utolérte számos nő valóságos rémálma: a szülés utáni depresszió.

"Meg kell, hogy mondjam, hogy sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint arra számítottam. Nem gondoltam, hogy ez tényleg ennyire nehéz és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nem csak a baby blues, hanem a szülés utáni depresszió is egy kicsit arcon csapott engem. Nagyon sok anyának nagyon nehéz leküzdenie azokat a gondolatokat, amik a kisbaba sírásakor csak felerősödnek. Nagyon sokszor megkérdőjeleztem, hogy vajon jó anya vagyok-e és nagyon sokszor elsírom magamat" - mesélte tavaly szeptemberben a sztáranyuka.

Lapozz, cikkünk rögtön folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...
Sztárok
Galambos Erzsi, a musical műfajának egyik első hazai előadója már 75 éve áll színpadon. Mintegy két évtizedig volt a Fővárosi Operettszínház legnagyobb sztárja, 1983-ban a közönség nagy meglepetésére...