Mihalik Enikő: Engem is arcon csapott a szülés utáni depresszió

A szupermodell két hónappal ezelőtt hozta világra kislányát, most pedig töredelmesen bevallotta, hogy az élete fenekestül felfordult e csodálatos esemény után.

Mihalik Enikő nyáron hozta világra kisbabáját

Mihalik Enikő életébe seregnyi változást hozott a 2021-es esztendő. Még márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy titokban összekötötte az életét szerelmével, Korányi Dáviddal, majd elárulta azt is, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A magyar híresség egyáltalán nem fukarkodott a további információkkal, már ami a várandósságát illeti. A közösségi médiában folyamatosan tájékoztatta tisztelőit aktuális állapotáról, étrendjéről, megváltozott szokásairól, s úgy általában véve az előtte álló izgalmas, mégis kihívásokkal tarkított időszakról.

A 34 éves sztár nyáron életet adott kislányának, Eva Rose Koranyinak, aki már nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban, New Yorkban látta meg a napvilágot. Mihalik Enikő az Instagramon közölt fotót a sztárcsemetéről, méghozzá egy rövid, de rendkívül kifejező jellemzéssel megspékelve: "A legtökéletesebb emberi lény".

A szülést megelőző izgalmakról, továbbá a nagy esemény fordulatairól Mihalik Enikő később a következőket nyilatkozta: "Hajnali kettőkor a doktor bejött, amikor éppen próbáltam elbóbiskolni. Megvizsgált, azt mondta, teljesen ki vagyok tágulva, a baba pozíciója pedig plusz kettő. Ez azt jelenti, hogy annál a pozíciónál, amit az orvosok várnak, a baba feje két centivel már előrébb is van. Azt mondta, hogy it’s push time. Nyakamba kaptam a lábaimat és amikor kiabáltak velem, hogy nyomjak, én nyomtam."

Nemrégiben azonban az is kiderült, hogy a modell számára a szülést követően sem telnek problémamentesen a mindennapok.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2