Fashion&Beauty

Ez a melírtechnika minden eddigit leköröz: szebb a balayage-nál, és kevés karbantartást igényel

A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.

Fényesebb, szebb tincseket eredményez

Míg a balayage még mindig nagyon népszerű, sokan a megjelenés új, markánsabb változatát választják, amit „foilayage”-nak is neveznek. A foilayage a balayage kombinációja fóliák használatával, amelyek gyakrabban láthatók a hagyományos kiemelések során, hogy világosabb tincseket kapjunk. A foilayage ragyogóbb, fényesebb hatást nyújt, gyönyörű színátmenetek kapunk a hajtövektől a hajvégekig. A fólia megtartja a hőt a festett tincsen, ezáltal pedig sokkal jobban kibontakozik az adott árnyalat. Ez nagyobb színkontrasztot eredményez, ami hasonlít az ombréhoz, de mégis sokkal szebbek az átmenetek. A balayage-hoz hasonlóan a foilayage is az egyik legkevesebb karbantartást igénylő hajfestési technika, ami lenőve is ugyanolyan gyönyörűen nézhet ki, mint frissen festett állapotában.

Mutatjuk!

Íme a különbség: a foilayage-nál látszólag világosabbak a színek a festési technika miatt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.