Fashion&Beauty

5 tipp, hogy igazán tartós legyen szemsminked!

Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk megtartásához, ilyen például a szemhéjpúder primer. Mit tehetünk viszont a szemsmink tartóssága érdekében, ha éppen nincsen nálunk?

Hogyan lesz tartós a szemsmink?

Szerencsére egészen sok termék és technika közül választhatunk, amik segíthetnek sminkünket a kívánt állapotban tartani. Ehhez pedig nincs is szükség különösebben drága, vagy sokféle termékre, akár már reggel futtában is gondoskodhatunk sminkünk tartósságáról. Nézd meg a galériát, hogy megtudhasd, hogyan lehet primer nélkül is igazán tartós a szemsminked!

1. Bőrápolás „A bőrápolás nagy szerepet játszik a szemhéjpúder fennmaradásában” – mondja Hillary Clark, professzionális sminkmester – „Használd a leggyengédebb, legtáplálóbb krémjeidet az esti arcápolási rutin során, és a szemkörnyékeden is használj arra való ápolót. A szemhéjpúder alá pedig tegyél vízalapú, vagy olajoktól mentes hidratáló krémet, ha esetleg túlságosan zsíros a szemhéjad bőrfelülete.” Ha a hidratáló krém mellett döntesz primer helyett, várd meg, amíg teljesen megszárad, mielőtt felvinnéd a szemhéjpúdert! Elegendő időt hagyni, hogy a termékek megszáradjanak kulcsfontosságú, amikor réteges technikákról van szó.
Kattints a további képekért!

Gyakran hajlamosak vagyunk elfeledkezni a sminkről, de akárcsak a csinos ruha, úgy a gondosan elkészített és kicsit extravagáns smink is emeli az összképet. Akik a visszafogottságra szavaznának, megtalálhatják az arany, vagy legyen inkább aranyló középutat, ami bár nem mindennapos, de nem is túlságosan extrém. Nézzük, melyek a báli szezon legragyogóbb ötletei.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.