Fashion&Beauty

Z generációhoz tartozol? Akkor ez a te kollekciód!

50 év után piacra dobta legújabb brandjét a világhírű sportmárka. Adidas Sportswear a német óriáscég új vonala, ami a sport által ihletett, de abszolút a mindennapi használatra lett kifejlesztve. Kényelmes, jól kombinálható és a legmenőbb darabokat tartalmazza. Nem is kérdés, miért csatlakoztak a kampányhoz olyan nevek, mint Mary Fowler, Carolina Voltan, Trea Young vagy Jenna Ortega, aki a legújabb márka arca is egyben! Hazai Social Media sztárok platformjain is találkozhattál már az izgalmas kollekcióval Whisper Ton, Keller Adél és Ómolnár Nelli oldalain.

Az Adidas Sportswear kollekcióját a "sport a stílusért" néven írja le – a mindennapi viseletre alkalmas ruházatot, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a futballmezek, ruhák és az ikonikus háromcsíkos tréningruhája. A most debütált termékek között megtalálható az Avryn sneaker is, ami egy klasszikus, de sokoldalú sziluett a legjobb Adidas technológiával ellátva, mint a Boost és a Bounce. A teljes kollekciónak erős „blokecore” esztétikája van – ez a Z generációs trend, amely 2022-ben robbant be a TikTokon –, amely visszahozza a 90-es évek focimezeit és olyan zenészek stílusát, mint például Noel és Liam Gallagher az Oasisból.

Ez az első alkalom tehát, hogy az Adidas új márkát dob ​​piacra 50 év után és az új termékcsalád célja a következő generáció mindennapi megjelenésének kiegyenlítése a legújabb teljesítménytechnológiát alkalmazó szabásokkal, amelyek ugyanazt a kényelmet és magabiztosságot hozzák a mindennapokba, mint a teljesítménykollekciók évtizedek óta a sportolók számára.

A Z generáció az, amely az 1990-es évek közepe és a 2010-es évek közepe között születettek közé tartozik , egyre fontosabb fogyasztói csoporttá válik a kiskereskedelemben, mivel ez a korosztály belép a munkaerőpiacra és vásárlóereje nő.

A globális szupersztár, Jenna Ortega debütál az Adidas-ban a vadonatúj brand és a Spring Summer 23 kollekció élén. Gyakran láthatjuk, hogy stílusosan, szenvedéllyel és céltudatosan mozog a kultúra szívében, bocsánatkérően kifejezve mindazt, ami ő, és mindazt, amit képvisel. Igazi ikon és példakép a Z generáció számára. A kampányban még olyan nevek szerepelnek, mint az NBA játékos Trea Young, Premier Leauge sztár Son Heung-min, a női szuperliga támadója, Mary Fowler és Carolina Voltan, gamer/tartalomgyártó.

Nemzetközi hírességek mellett menő hazai arcok is letették már voksukat az Adidas Sportswear mellett: Whipser Ton, Keller Adél és Ómolnár Nelli. Közösségi oldalaikon változatosan be is mutatták, hogy miként érdemes mixelni a 2023-as év egyik legizgalmasabb kollekcióját. A Sportswear joggingok tökéletesek arra, hogy ezekben a kényelmes és praktikus szettekben kapcsolódj ki a barátaiddal vagy akár edzésekre menj, de választhatod városi sétákhoz is!

Az Adidas Sportswear termékeket már te is beszerezheted itthon a Playersroom hálózatában. Keresd üzleteinkben női és férfi kollekcióinkat is!

leadfotó:123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.