Fashion&Beauty

Nem fogsz hinni a szemednek: Horváth Éva száz százalékig retusmentes fotón mutatta meg tökéletes testét

Az egykori szépségkirálynőnek 44 évesen sincs miért szégyenkeznie: bátran vetkőzött bikinire a kameralencse előtt.

Bikinire vetkőzött a kameralencse előtt

Horváth Éva az utóbbi években kétlaki életre rendezkedett be: a 44 esztendős modell-influenszer hol Magyarországon, hol pedig a festői szépségű indonéz szigeten, Balin él a családjával. A korábbi szépségkirálynő egyáltalán nem az a fajta, aki elzárkózna attól, hogy megmutassa magánélete izgalmas részleteit a publikumnak: szerencsére az utóbbi egy-két esztendő során balinéz otthonának kulisszái mögé is betekintést nyerhettünk, sőt még rejtélyes - a médiaszerepléstől következetesen távol maradó - szerelmével kapcsolatban is elárult néhány érdekes titkot. A közkedvelt influenszer most - ha ez lehetséges - még ennél is messzebbre ment: bikinire vetkőzött, és egy száz százalékban retus- és filtermentes fotón mutatta meg a testét. Hogy ez 44 esztendősen mégis mennyire kockázatos vállalkozás, s milyenre sikerült a végeredmény, az rögtön kiderül a galériából: lapozz tovább, ezt a látványt vétek lenne elszalasztanod!

Íme Horváth Éva teljességgel natúr, mindenféle utólagos manipulációtól mentes fotója. "Ki meri bevállalni?" - tette fel a költői kérdést rajongóinak a 44 éves ex-szépségkirálynő.
Kattints a további képekért!

Drasztikusan megváltozott Horváth Éva alakja az utóbbi időben: a 44 éves modell rengeteget fogyott, köszönhetően egy újfajta mozgásformának, ami szép lassan a mindennapjai részévé vált.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.