Fashion&Beauty

Ezt a szépségápolási terméket mind rosszul használtuk eddig: kárt is tehetsz a bőrödben, ha így alkalmazod

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

Sokan használják

A micellás víz egy szuper kozmetikum, amellyel eltávolíthatjuk a sminket, szennyeződéseket és a faggyút a bőrünkről. Éppen ezért nagyon jó megoldás lehet pattanásos bőrre, de bármely bőrtípuson alkalmazható. A micellás víz tisztított víz, hidratáló anyagok (például glicerin) és enyhe felületaktív anyagok felhasználásával készül, amelyek a tisztításhoz használt vegyületek.

1. Sokan rosszul használják A terméket rengetegen nem megfelelően használják. Ha a vattakorongot túl erősen dörzsöljük az arcunkon, hogy eltávolítsuk a sminket, azzal bizony sokat árthatunk a bőrünknek. Ha például vízálló sminket applikálunk, akkor váltsunk egy olajos lemosóra (ezt azonban inkább csak a szem- és szájsmink eltávolításához használjuk). Nagyon fontos azonban, hogy egy kíméletes lemosót válasszunk, ugyanis a szemkörnyék érzékenyebb terület.
Kattints a további képekért!

Ezek a lépések elengedhetetlenek, ha tökéletes sminket szeretnél.

Fotók: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!