Fashion&Beauty

Ezeket a ruhákat semmiképpen se válaszd, ha hivatalos vagy egy esküvőre - akár az ifjú párt is megsértheted

Az esküvők manapság egyre kevesebb szabályt vonnak maguk után, mint a korábbi évtizedekben, van azonban néhány dolog, amire továbbra is fontos odafigyelni, például, hogy mit is viseljünk vendégként valaki más nagy napján. Vagy éppen mit ne.

Száműzendő ruhadarabok, ha esküvőre készülsz

A ruhák tekintetében sokat lazultak az esküvői elvárások. Ma már a menyasszonyi ruhák sem mindig fehérek, a vőlegényeknek nem kötelező a szmoking, a koszorúslányoknak nem muszáj habos-babos, hercegnős ruhát választaniuk és a vendégek is nagyobb szabadságot kapnak stílusuk kibontakoztatására. Mielőtt azonban túlzottan szabadon vágnánk neki szettünk kiválasztásának rokonaink, vagy barátaink esküvőjére, érdemes figyelembe venni néhány alapszabályt, hogy ne sértsük meg a házasodni készülő párt és tiszteletben tartsuk életük egyik legfontosabb napját. Mutatjuk, mik azok a szabályok, amikről semmiképpen sem szabad megfeledkezned, ha hivatalos vagy egy esküvőre!

1. A fehér szín kizárva! Nemcsak a hófehér, de a törtfehér, a fehérre hajazó halványkék és minden nagyon világos szín tiltólistás, ezek ugyanis a fényképeken egészen könnyedén tűnhetnek legalább annyira fehérnek, mint egy menyasszonyi ruha. Másrészt azt sem tudhatjuk biztosan, vajon a menyasszony milyen árnyalatú ruha mellett döntött, könnyedén lehet, hogy nem kimondottan hófehér a ruhája. Csak akkor viseljünk fehéret, ha ez személyesen a menyasszony kérése, máskülönben jobb, ha eszünkbe sem jut ez a szín szettünk összeállításakor.
Kattints a további képekért!

Ez a páros gond nélkül állíthatja, hogy az övék volt a történelem egyik legkülönlegesebb esküvője. A nem mindennapi helyszínen kötött házasságról természetesen videó is készült.

Leadfotó: Pexels, forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.