Családjával festői szépségű szigetre költözött Horváth Éva: végre megmutatta egzotikus álomotthonát

A hajdani szépségkirálynő nemrégiben - számos más hazai híresség példáját követve - YouTube-csatornát indított. Egyik friss videójában részletesen bemutatja új, egzotikus környezetben található luxusotthonát, melynek látványa mindenki vérét felpezsdíti ezekben a szeszélyes februári napokban.

Irigylésre méltó luxus

Horváth Éva, a 43 esztendős magyar modell nemrégiben Bali szigetére költözött családjával, s az egykori szépségkirálynő most végre azt is megmutatta, hogyan fest egzotikus környezetben található álomotthonuk. A celebritás - számos más magyar hírességhez hasonlóan - úgy döntött, saját YouTube-csatornát indít, s egyik friss videójában kellő részletességgel mutatja meg, milyen körülmények között is élik mindennapjaikat a családjával.

A mesébe illő ingatlan előterében például egy halastó is látható, ami azért áll különösen közel Horváth Éváék szívéhez, mert van benne egy teknős is, mely a modell kisfiának, Kristófnak a kedvenc állata. A házban található egy külön moziszoba is, kivevítővel és egy gigantikus mozivászonnal is, melyben a szépségkirálynő és családja állítólag még sosem nézett filmet, ám ami késik, nem múlik. Horváth Éva a ház hatalmas étkezőjét és a konyhát is megmutatta, s természetesen e helyiségek is lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2