Fashion&Beauty

Ezekért a gyönyörű leopárdos napszemüvegekért rajong most mindenki - viseld te is őket!

Az idei nyár legmenőbb napszemüvegjeivel egyszerűen nem lehet betelni: mutatjuk is a legjobb leopárdmintás keretekkel rendelkező darabokat, amiket viselve egyszerre leszel szexis, stílusos és nőies!

A leopárdmintás napszemüvegek hihetetlenül népszerűek

Az idei szezonban népszerűbbnek számítanak a napszemüvegek, mint valaha! Ezek a darabok ugyanis már nemcsak arra valók, hogy védjük és eltakarjuk a nap káros sugarai és az UVB fények ellen a szemünket, hanem arra is, hogy viselésükkel még stílusosabbá varázsoljuk az outfitünket.

Szerencsére nyáron sem kell divatos napszemüvegek nélkül maradnunk, nemrég ugyanis visszatértek a divatba a 2000-es évek legmenőbb fazonjai, a fehér keretes napszemüvegek; de a retro hangulatot árasztó téglalap alakú napszemüvegek is igen nagy népszerűségnek örvendenek. Pár hete azonban egy újabb napszemüveg trend bukkant fel a piacon, amit viselve egyszerre érezhetjük magunkat szexisnek, stílusosnak és nőiesnek is! Bemutatjuk a leopárdmintás kerettel rendelkező napszemüvegeket, melyekből a cikk alján lévő képgalériánkban össze is válogattuk a hazai kínálat legmenőbb darabjait!

A leopárdmintás kerettel rendelkező napszemüvegek szexisebb és nőiesebb megjelenést biztosítanak, mint az egyszerű, ámde klasszikus fekete kerettel rendelkező darabok, ám közel sem olyan harsányak, mint a színes vagy az extrém fehér színű napszemüvegek. Tökéletes választás lehet azok számára, akik a visszafogott és szolid ruhatárukat, valamint a rusztikus stílusú öltözéküket szeretnék feldobni egy menő napszemüveggel - ám azokon is jól mutat, akik a nyár legszebb trend színeit, így a limezöldet és a mély narancssárgát részesítik előnyben.

Kíváncsi vagy a legjobb leopárdmintás kerettel rendelkező napszemüvegekre a jelenlegi hazai kínálatból? A lenti képgalériánkban most összegyűjtöttük a legmenőbb változatokat, válogass belőlük kedvedre!

Dolce & Gabbana Napszemüveg 79 000 Ft
Kattints a további képekért!

A fesztiválszezon legnépszerűbb táskája menő, laza és nagyon trendi – épp ezért, kár lenne kihagyni! A rendkívül változatos formákban és színekben kapható extra mini táskákért most minden nő rajong, meg is mutatjuk a hazai kínálat legjobb darabjait!

Leadfotó: Mango
Fotó:

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.