Visszatértek a 2000-es évek legmenőbb napszemüvegjei: nyáron a fehér keretes darabok hódítanak

A 2000-es évek legmenőbb napszemüvegjei, a fehér keretes napszemüvegek egyik pillanatról a másikra ellepték a boltok polcait - mi pedig nem ellenkezünk, mert nagyon menő ez a trend! Bemutatjuk nektek az idei nyár legmenőbb napszemüveg trendjét, a fehér keretes darabokat!

A fehér keretes napszemüvegek nagyon népszerűek idén nyáron

Kár lenne tagadni, mert most mindenhol ezt látjuk: a hazai divatüzletekbe is visszatértek a 2000-es évek legmenőbb divat darabjai! A zsebes kargónadrágoktól kezdve a műanyag sarkú szandálokon át most szinte minden trendi darab a 15-20 évvel ezelőtti divatra nyúlik vissza - ez pedig az idei napszemüvegekkel sincs másként!

Formák terén most leginkább a téglalap alakú, valamint a cicás "cateye" napszemüvegek hódítanak, ha pedig színekről van szó, akkor egyértelműen a fehér keretes darabok hódítanak - pont úgy, ahogyan a 2000-es évek elején. Szerencsére Magyarországon sem kell sokat vadásznunk a fehér keretes napszemüvegekre, mert a fast fashion üzletek kínálatától kezdve a legminőségibb luxuskategóriás márkákon át szinte minden napszemüvegeket áruló boltban megtalálhatjuk most ezt a trendet. El is hoztuk nektek a hazai kínálat legmenőbb darabjait, melyek közül könnyen tudtok válogatni a cikk alján látható képgalériánkban!

A fehér keretes napszemüvegek nem a megszokott szolid divatot képviselik: ezekre a darabokra idén nyáron mindenki fel fog figyelni, hiszen csak úgy világítanak az arcon - ennek megfelelően, ha nem szereted magadon az emberek tekintetét, vagy inkább a visszafogottabb stílust kedveled, akkor ez a trend nem lesz a neked való. Amennyiben viszont igazon divatdiktáló stíluskirálynő vagy, akkor azonnal csapj le ezekre a darabokra, mert idén nyáron minden stílusos nő ezekre a fehér keretes napszemüvegre fog vágyni! Mutatjuk is a legjobb darabokat a lenti képgalériánkban, nézzétek meg őket.

A hazai kínálat legváltozatosabb fehér keretes napszemüvegjeit megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Versace Napszemüveg 89 000 Ft
Kattints a további képekért!

Amikor már azt hisszük, hogy nincs új a nap alatt, a divatvilág bebizonyítja, hogy mégis van! Ezek a mesés horgolt felsők egyik pillanatról a másikra lepték el a divatüzletek polcait - mi pedig annyi mesés darabot találtunk, hogy válogatni is alig tudunk közülük!

Leadfotó: Versace
Fotó: Instagram @antonia.lukic

Oldalak