Fashion&Beauty

Hihetetlen, mit tiltott meg a palota Katalinnak: erről a dologról soha többet nem beszélhet a hercegné

Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.

Ezt nem csinálhatja mostantól

Felsorolni is nehéz, mennyi előírásnak kell megfelelnie Katalin hercegnének a titulusa végett. Figyelnie kell a beszédére, a viselkedésére, a testtartására, és természetesen arra is, hogyan öltözködik. Vilmos feleségébe képtelenség belekötni, hiszen mindig a legtökéletesebb formáját hozza, valamint – egyetlen kivételt leszámítva – minden szabályt betart, a királyi udvar azonban nemrég egy újabb protokoll alkalmazása mellett döntött: mostantól Wales hercegnéje bármennyire is szeretné, egy valamiről soha többet nem beszélhet. Részletek a galériában!

Katalin hercegnének remek érzéke van a divathoz, és ha felvesz egy ruhát, az másnap biztosan hiánycikk lesz a boltokban. Öltözködésével kapcsolatban azonban most vadonatúj szabályt rendelt el a palota.
Kattints a további képekért!

Legyen bármilyen évszak, Katalin hercegné mindig bebizonyítja, hogy ruhaválasztás terén nem tud hibázni.

Leadfotó: Facebook/ The Prince and Princess of Wales

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.