Fashion&Beauty

Nem tudod, hogy milyen vörös rúzst válassz? Mutatjuk, hogy mi passzol hozzád a bőrtónusod szerint

A vörös rúzs továbbra is az egyik legsokoldalúbb smink – lehet csábító, ünnepi, merész és rendkívül elegáns is.

Az ikonikus vörös rúzs

Ha minket kérdezel, a vörös rúzs az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egyetlen mozdulattal feldobd a sminked. Még ha más sminkterméket nem is használsz, egy erős vörös ajak azonnal megváltoztathatja a megjelenésedet. Gwyneth Paltrow igazán ráérzett, amikor azt mondta: "Számomra a szépség azt jelenti, hogy valaki jól érzi magát a bőrében. Ez, vagy egy vörös rúzs." Tekintettel arra, hogy 2020 és 2021 nagy részében sokunknak le kellett mondanunk a rúzsainkról, úgy tűnik, hogy a karácsony a megfelelő időszak az örömteli és diadalmas visszatérésükhöz.

Milyet válassz?

A kék tónusú vörös rúzsok a hideg bőrtónushoz passzolnak a legjobban. Ebbe a típusba tartozol, ha a napon könnyebben leégsz, kékes, rózsaszínes a bőrárnyalatod, világos a szemed és a hajad). A melegebb tónusú személyeknek (sárgás, barackos színű bőr, sötétbarna vagy vörös hajszín és barna szem) a piros legtöbb árnyalata: a narancssárgástól, bordóig jól áll.

Azt azonban tudni kell, hogy a bőrtónus rendkívül eltérő személyenként, és ahogy az évszakok változnak a bőrszínűnk is. Ezért érdemes kísérletezgetni. Ha nem szeretnél annyira extra hatást, akkor csak tapogató mozdulatokkal vigyél fel egy kicsit a rúzsból, majd az ujjaid, vagy egy ecset segítségével dolgozd el a festéket.

Kék tónusú: Maybelline New York Color Sensational Made For All Lipstick – 385 Ruby - 2 599 Ft- DM
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.