Fashion&Beauty

Katalin hercegné rendre megszegi ezt a szabályt: tilos lenne így öltözködnie, ő mégis fütyül rá

A brit királyi család tagjaként Katalin hercegnének számos, elsőre furcsának tűnő szabályt kell betartania, éppen ezért nem lehet hibáztatni, ha olykor-olykor szembefordul a protokollal.

Figyelmen kívül hagyja az előírást

Noha a brit királyi család tagjai meglehetősen fényűző életet élnek, vannak bizonyos dolgok, amiket kicsit sem irigylünk tőlük: ilyen például az, hogy indokolatlanul sok – és elsőre sokszor értelmetlennek tűnő – szabályt kell betartaniuk a titulusuk miatt. Ez alól természetesen Katalin sem kivétel: átlagemberként elképzelni is nehéz, mennyi előírásnak kell megfelelnie a walesi hercegnének, ha nem akarja szégyenbe hozni az előkelőségeket, a famíliát, no meg persze saját magát. Nem elég, hogy minden egyes pillanatban figyelnie kell a viselkedésére és a beszédére, még az sem mindegy, milyen ruhadarabok találhatók a gardróbjában – ám mivel Vilmos herceg felesége messzi földön híres a kiváló stílusérzékéről, sosem csalódunk a megjelenésében. Különleges helyet foglal el a szívében a divat, egy valamiről pedig képtelen lemondani, annak ellenére is, hogy a protokoll szerint tilos lenne így öltözködnie. Részletek a galériában!

A szigorú udvari öltözködési szabályok sosem gátolták meg Katalint abban, hogy reprezentálja a saját személyiségét és ízlésvilágát a szettjeiben is. Legyen szó bármilyen rendezvényről, előre borítékolható, hogy a hercegné megjelenését az egész világ imádni fogja.
Kattints a további képekért!

Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is kell rá sokat költened.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.