Sztárok

Még a saját lányának is magasabb rangja van: egészen elképesztő, mit ír elő a protokoll Katalin hercegné számára

Sarolta hercegnő még csak hétéves múlt, de már most a lábai előtt hever az egész világ.

Születése óta világhírű

A brit királyi család 2014. szeptember 8-án jelentette be hivatalosan Katalin hercegné második terhességét, miután egy rosszullét után nem tudott részt venni egy megnyitó ünnepségen. A walesi hercegi pár egyetlen kislánya, Sarolta hercegnő a következő év májusában, a londoni Szent Mária-kórházban jött világra, mostanra pedig bájos ifjú hölggyé cseperedett, ráadásul hétéves kora ellenére igazi divatikonnak számít – a birminghami Nemzetközösségi játékok 6. versenynapján például egy tündéri, Rachel Riley által tervezett csíkos ruhában kapták lencsevégre, ami alig 24 óra alatt hiánycikk lett. A királykisasszony mindennapjai a testvéreiez hasonlóan igazi pompában telnek, s noha Vilmos és Katalin igyekeznek a lehető legnormálisabb gyermekkort biztosítani a csemetéik számára, kénytelenek őket egyedi módon nevelni, hiszen fel kell készíteniük őket a protokoll- és hagyományalapú királyi életre. És ha már szigorú előírások: van egy meglepő szabály, amit Katalinnak minden egyes alkalommal be kéne tartania, valahányszor nincs vele a férje – valószínűleg azonban nem teszi, hiszen az rendkívül furcsa lenne.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.