Sztárok

Borzalmas, amit Meghan Markle művelt: a palota alkalmazottjai kitálaltak, szörnyen bánt velük a hercegné

Megfélemlítés, toxikus munkahelyi környezet, megalázó bánásmód – többek között ezekkel gyanúsítják Meghant és Harryt a hercegi pár egykori alkalmazottjai, akiknek ügyében kivizsgálás is indult.

Tényleg ilyen borzasztó természete lenne?

Meghan Markle sosem volt a brit emberek szíve csücske, ahogyan a királyi családé sem: Harryn kívül nem igazán akadt olyan ember a palotában, akik kedvelték volna a színésznőből lett hercegnét, köztük a palota alkalmazottjai sem. A szolgálók szerint ugyanis Meghan egyenesen elviselhetetlen, a mosoly és kedvesség pedig csak egy álca, amit a herceg neje a külvilág felé mutat, ám együtt élni vele és elviselni őt a nap 24 órájában egészen más tészta. Nos, az alkalmazottak állításai némiképp ellentmondanak annak, amit Meghan és Harry taglalt Oprah Winfrey-nek abban a bizonyos botrányos interjúban: a sussexiek a beszélgetés során elárulták, hogy többek között azért is hagytak fel a királyi élettel és költöztek Kaliforniába, mert az őket szolgáló személyzet, a The Firm névre hallgató udvaroncok, királyi dolgozók és egyéb szolgálók aktív szerepet játszottak a róluk szóló hazugságok terjesztésében, ami megnehezítette mindennapjaikat. A palota dolgozói azonban tagadják, hogy így lett volna, sőt mi több állítják, hogy amiket esetleg a hercegi párról híreszteltek, azok valós tények, például az, hogy Meghan és Harry nap mint nap megfélemlítette a személyzetet, ezzel pedig olyan mérgező munkahelyi légkör alakult ki, amelyben már nem sokan akadtak, akik dolgozni akartak volna…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.