Sztárok

Fürdőruhában mutatta meg álomalakját Demi Moore: az 59 éves színésznő úgy ragyog, mint még soha - Fotók

A kilencvenes évek egyik legkedveltebb hollywoodi színésznője most egy fürdőruhamárka reklámarcaként bűvöli el hódolóit.

A kilencvenes évek egyik üstököse volt

Bár a kilencvenes évek már réges-rég emlékké varázslódtak, a korszak népszerű színésznői közül számosan vannak, akik napjainkra sem veszítettek természetes nőiességükből és vonzerejükből. Mindenképpen közéjük tartozik a másfél hónap múlva 60. születésnapját ünneplő Demi Moore is. Bruce Willis egykori feleségét olyan mozikban zárta a szívébe a publikum, mint a szórakoztatóan giccses Ghost (1990), a sodró lendületű, feszült Egy becsületbeli ügy (1992), a nem kevés erotikus felhanggal dúsított Zaklatás (1994) vagy épp a Sztriptíz (1996), melyben Moore testét igencsak kevés ruhadarab takarta (a férfinézők legnagyobb örömére).

A színésznő hollywoodi beérkezése óta már több mint 30 esztendő telt el, nem csoda, ha az ezredforduló után az ő csillaga is mélyrepülésbe kezdett. Egy idő után már nem kapott olyan impozáns szerepeket az Álomgyárban, és ha mégis, inkább mellékfigurákat kellett megszemélyesítenie a vásznon. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy Demi Moore eltűnt volna a köztudatból.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.