Már most divatikon: megőrülnek a rajongók Sarolta hercegnő 18 ezer forintos ruhájáért, pillanatok alatt elkapkodták az üzletekből

Noha Vilmos és Katalin másodszülött gyermeke, Sarolta hercegnő még csak hét esztendős, már most egy igazi divatikon.

Nem esett messze az alma a fájától

Sarolta hercegnő sok mindenben ütött az édesanyjára: a kislány örökölte Katalin hercegné visszafogott, bájos természetét, valamint angyali mosolyát, s bár bizonyos helyzetekben még félénken viselkedik és emiatt sokszor bátorítására szorul, amikor megnyílik, valójában egy életvidám és csupaszív gyermek. Judi James testbeszéd-szakértő szerint pont olyan szórakoztató, magabiztos, kedves és udvarias, mint Vilmos herceg felesége, emellett nyitott a világra és sok minden érdekli. Azonban nem csak ebben hasonlít az édesanyjára: Katalinhoz hasonlóan Sarolta is egyre jobban érdeklődik a divat iránt, sőt van kedvenc kiegészítője is, amiből mostanra egy egész gyűjteményt halmozott fel. Részletek a galériában!

Köztudott, hogy a brit királyi család nagy rajongója a különböző sportágaknak, így nem meglepő, hogy a hétéves Sarolta is egyre több mindenben próbálja ki magát szívesen – pont úgy, ahogyan az édesanyja.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg felesége ismét megadta a módját: ezúttal egy smaragdzöld estélyiben kápráztatta el a világot, amit felbecsülhetetlen értékű gyémántokkal tett meséssé.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak