Fashion&Beauty

Mi történt Jennifer Aniston arcával? A rajongók is félve pillantanak a színésznő friss fotóira: mintha egy teljesen másik embert látnának

A híresség puffadt arccal tűnt fel Apple TV+ The Morning Show című műsorának vörös szőnyeges Los Angeles-i eseményén. Aniston új külseje máris elindította a rajongói találgatások végtelen özönét, de a téma kapcsán egy plasztikai sebész is megszólalt.

Rajongók millióit lombozta le

Megszokhattuk már, hogy mindig makulátlan külsővel lép a nyilvánosság elé az 55 éves Jennifer Aniston, aki mindig oly ruganyos és fitt, hogy egy tízest simán letagadhatna a korából. Igen ám, de most váratlanul lelepleződött: kiderülhetett, hogy - megannyi női kortársához hasonlóan - titokban ő is kisebb-nagyobb plasztikai beavatkozásokkal akarja lelassítani az idő múlását. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a világsztár tőle szokatlan külsővel tette tiszteletét az Apple TV+ The Morning Show című műsorának vörös szőnyeges Los Angeles-i eseményén. Az ünnepelt színésznő puffadt arca rögtön elindította a rajongói találgatások végtelen özönét, de szerencsére egy plasztikai sebész is megszólalt a téma kapcsán, eloszlatva a laikus nagyközönség számos tévhitét. Ha kíváncsi vagy rá, hogy pontosan mi is történhetett Jennifer Anistonnal, s milyen látványt nyújt most Hollywood talán legnépszerűbb komikája, irány a galériánk!

Aniston zavarba ejtően duzzad arca rengeteg filmrajongót kétségbeejtett.
Kattints a további képekért!

Will Poulter alakította Kenny-t a Családi üzelmek című vígjátékában, ami meghozta számára a világhírnevet - nos, az egykor sokak szerint kevésbé vonzónak tartott fiúbó felnőtt korára igencsak jóképű férfi vált.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!