Fashion&Beauty

Dakota Johnson káprázatos pucérruhába bújt: minden tekintetet magára vonzott a színésznő

Dakota Johnsontól már megszoktuk, hogy szívesen ölt magára olyan szetteket, melyek nem sokat hagynak a képzeletre, legutóbbi választása pedig ismételten szexi és elegáns volt egyszerre.

Tündökölt a vörös szőnyegen

Dakota Johnsont minden filmjében nagyon sikkesen öltözteti fel a stáb, a színésznő viszont a kulisszák mögött is gyakran bebizonyítja, hogy saját stílusa szintén nagyon inspiráló és úttörő. Karcsú alakjának köszönhetően nincs olyan ruhadarab vagy szabásforma, ami ne állna rajta mesésen, éppen ezért ha úgy tartja kedve, magára ölti a világ legszűkebb vagy legmerészebb kreációját. Nem meglepő, hogy a vörös szőnyeges eseményeken rendre maga mögé utasítja a többi jelenlévőt, főleg olyankor, mikor egy dögös pucérruha mellett teszi le a voksát – az ő esetében pedig ez nem számít ritkaságnak. A szürke ötven árnyalata sztárja a minap ismét egy igencsak átlátszó szerelést húzott elő a szekrényéből, ami bár valóban extravagáns, közben mégis elegáns; galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan nézett ki a híresség!

Dakota Johnson gardróbja számtalan olyan kincset rejt, amit bármikor örömmel elfogadnánk. Pucérruha gyűjteménye is szépen gyarapszik, amelyből ő maga gyakran választ felejthetetlen darabokat.
Kattints a további képekért!

Vidám nyári szerelésben kapták lencsevégre nemrég Dakota Johnsont, melynek láttán azonnal kedvünk támadt előhúzni lenge ruháinkat a gardróbból.

Leadfotó: Gotham/GC Images

Forrás: Just Jared

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!