Fashion&Beauty

Újjáéledt a '90-es évek egyik legnagyobb szoknyatrendje - Népszerűbb, mint valaha!

A divatvilágban az elmúlt években egyértelműen látható volt a '90-es évek stílusának újjáéledése, ezúttal szintén egy ismerős szoknya kerül újra a reflektorfénybe.

Praktikus és csinos

A cargo szoknya a '90-es évek stílusának ikonikus darabjaként robbant be a divat világába, most viszont újra előkerül és úgy tűnik, népszerűbb lesz, mint valaha. Az újjáéledő trendeknek köszönhetően a cargo szoknya újra a figyelem középpontjába került, méghozzá számos változatban és stílusban. A szoknya praktikus zsebekkel rendelkezik, amelyek nemcsak stílusosak, hanem rendkívül funkcionálisak is, emellett pedig lazább és elegánsabb szetteket is könnyedén összeállíthatsz a segítségével. Nézd meg a galériát és inspirálódj a legtrendibb cargo szoknyás ötletekből!

Midi szoknya A midi cargo szoknya ideális választás azoknak, akik stílusosan szeretnének öltözködni, miközben megőrzik a kényelmet. Ez a ruhadarab kombinálja a divat és a funkcionalitás legjobb elemét, hiszen rendelkezik a karakteres cargo stílusú zsebekkel, miközben a midi hosszúság elegáns megjelenést biztosít. Ráadásul a midi hosszúságú változat ideális a mindennapi viseletre, munkahelyre vagy szabadidős tevékenységekre egyaránt, biztosítva a megfelelő kényelmet egész nap.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!