Lisa Bonet elárulta kortalan szépségének titkát - Az 56 éves színésznőt gyakran egyidősnek nézik lányával

Lisa Bonet 55 évesen is lenyűgöző fiatalságot és szépséget sugároz. Bőre hibátlan, ragyogása pedig életteli, mintha megállítaná az idő múlását, nem csoda, hogy gyakran egyidősnek nézik lányával, Zoe Kravitzal.

A kor csak egy szám

Lisa hibátlan bőrével és élénk ragyogásával könnyedén szembeszáll az idő múlásával. Fiatalos megjelenésének titka a gondosan betartott bőrápolási rutinjában, egészséges életmódjában és az élet iránti őszinte lelkesedésében rejlik. Örök szépsége sokak számára inspirációt nyújt, bizonyítva, hogy a kor valóban csak egy szám. Ha kíváncsi vagy, mely praktikák váltak be Lisa számára a leginkább és mit tesz a mindennapok során a gyönyörű színésznő szépsége megőrzése érdekében, akkor olvass tovább!

A színésznő elárulta, hogy bőrápolási rutinját tekintve egyetlen csodatévő összetevőt ajánl, ami nem más, mint a kókuszolaj. „Bio kókuszolajat használok, amit a testemre is felviszek” – osztotta meg. „Egyszerű és tiszta. Miért használjunk tíz összetevős testápolót, amikor van egy természetes, isteni illatú és tökéletesen működő megoldás?” Lisa hozzátette, hogy bőre igen érzékeny, ezért fontos, hogy gondosan válassza ki a bőrápolási termékeket az irritáció elkerülése érdekében.
Kattints a további képekért!

A sorozat egyes karaktereire már rá sem ismerni, akkora átalakuláson mentek keresztül.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.