Fashion&Beauty

Így viseld a fürdőruhád az utcán - Nem kell a nyaralásig várni, hogy felvehesd!

A fürdőruhák minden nyaralás alapkellékei, de gondoltál már valaha is arra, hogy ízlésesen feldobva és a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva akár az utcán is viselheted őket?

Próbáld ki bátran!

A nyári hőségben sokszor nem vágyunk másra, csak hogy ruháinkat ledobva elmerülhessünk egy hideg medencében. Bár talán eddig eszedbe sem jutott, de kedvenc fürdőruhádat bizony nem csak a nyaralás és a medencézés alkalmával viselheted. A sztárok közt már egészen régóta elterjedt trend az utcai fürdőruhaviselet, néhány alapvető stílusszabályt betartva te is nyugodtan felkaphatod kedvenc bikinidet, akár egy délutáni sétához is. Kíváncsi vagy, mégis hogyan viselhetsz fürdőruhát a hétköznapok során anélkül, hogy bolondnak, vagy éppen feltűnősködőnek néznének? Nézd meg a galériát!

Megfelelő párosítás Ha az utcai fürdőruhaviselés koronázatlan királynőjét keresed, akkor SZA lesz a te embered. Ha szeretnél ellesni néhány elemet stílusából, bátran párosítsd kedvenc bikinifelsődet egy laza farmerrel és egy fehér inggel. Ha igazán megihlet téged az énekesnő, még néhány a fürdőruháddal megegyező színű masnit, vagy szalagot is csempészhetsz frizurádba.
Kattints a további képekért!

A nyár beköszöntével egyre több olyan fejfedőt látni a boltok polcain, melyek nemcsak divatosak, de a nap elől is védenek. Mutatjuk a legstílusosabb darabokat 10 ezer forint alatt!

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!